BeF Aquatic WH V 80

Levný kus BeF Aquatic WH V 80 od odblíbeného výrobce BeF Home snadno najdete tady nyní za akční cenu. Nabídky od 94643 Kč
Cena: 94643 Kč

Díky ohništi vyloženému akumulační výstelkou, Carconem, který byl vyvinut speciálně pro naši firmu, je dosaženo vysoké čistoty a účinnosti spalování a příjemného pohledu do ohně. Tělo krbové vložky je pokryto izolací a vložka má dvojité prosklení již ve standardu. I díky tomu je dosaženo maximální efektivity tepla předaného do výměníku.

U této vložky je nejnovější systém výsuvných dveří zajišťující maximální těsnost, komfort obsluhy a díky novému systému konstrukce je tato vložka s výsuvnými dveřmi daleko méně prostorově náročná. Bezroštové topeniště se záslepkou vyložené carconem. Dvojité prosklení ve standardu. Externí přívod vzduchu umožňuje připojení elektronické regulace spalování. Precizní zpracování ovládání vzduchu zajišťuje plynulou a přesnou regulaci výkonu krbové vložky. Jednoduché ovládání jedním regulačním prvkem. Možno doobjednat čtyřstranný zazdívací rámeček s lemem 90st.

Typ otvírání Výsuvná
Typ skla Rovné

Další produkty z kategorie Krbové vložky

Další produkty od výrobce Bef Home


Top