KRATKI krbová kamna KOZA K6 TURBOFAN s ventilátorem (150mm) – černá

Tento velmi žádaný kus KRATKI krbová kamna KOZA K6 TURBOFAN s ventilátorem (150mm) - černá od známé společnosti KRATKI seženete právě skutečně levně! Nabídka od 23669 Kč
Cena: 23669 Kč

Proč krbová kamna Koza K6 Turbofan s ventilátorem (150mm)?
Krbová kamna Koza jsou vyráběna v té nejvyšší kvalitě firmou KRATKI, která patří mezi největší výrobce krbových kamen a krbových vožek v Evropě.
Maximální výkon a bezporuchový provoz krbových kamen Koza K6 má na svědomí mimo jiné i vysoce kvalitní litina o síle materiálu 8 mm. Součástí spalovací komory je i deflektor, který slouží jako clona, která zabrání okamžitému úniku tepla do komína.
Výhody krbových kamen

Zpracování a systém studené rukojeti umožňuje přikládání i počas provozu
Součástí krbových kamen je i popelník ve kterém se hromadí popel z vyhořelého dřeva
Systém oplachu skla
Zadní a horní vývod krbových kamen
Ventilátor (TURBOFAN)
Záruka 5 let.

A co to ten (TURBOFAN) ventilátor je a k čemu slouží?
Turbofan (ventiláror) je zařízení, jehož úkolem je efektivně distribuovat teplo produkované kamny v místnosti, kde se pracuje. Je nedílnou součástí kamen, umístěné na zadní straně, které żadným způsobem neovlivňuje estetiku zařízení. Jeho provoz je jednoduchý a je založen na rostoucí proudění vzduchu podél zadní stěny jednotky, přijímání tepla a přenesení do místnosti. Systém obsahuje vestavěnou turbínu připojenou ke krytu, který je současně průchodem vzduchu a termostatem. Regulátor se skládá z řídící jednotky a kapilárního teplotního čidla.
Po dosažení nastavené teploty čidla, systém automaticky spustí ventilátor. Vzduch je nasáván z okolního prostředí prostřednictvím dvou otvorů v přední a spodní části krytu turbíny. Průtok vzduchu odebírá teplo ze zadní části kamen a předává je do místnosti. Termostatu rozsah je 50-300 ° C.
Toto řešení výrazně zvyšuje komfort kamen, protože uživatel si sám nastaví teplotu pro aktivaci systému, čímž se zvyšuje účinnost přenosu tepla do místnosti.

Další produkty z kategorie Krbová kamna

Další produkty od výrobce KRATKI


Top