Kachlová kamna AQUAFLAM VARIO PERU 11/7kW, kachle bílá, elektronická regulace

Unikátní a oblíbený produkt Kachlová kamna AQUAFLAM VARIO PERU 11/7kW, kachle bílá, elektronická regulace od značky HS FLAMINGO snadno můžete pořídit tady teď právě ve slevě. V akci od 95290 Kč
Cena: 95290 Kč

Nejmodernější teplovodní kachlová kamna, splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující 80%. Jedinečné řešení, které nabízí jednoduchý přechod z teplovodního na teplovzdušný způsob vytápění. Vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, dle technologie, splňující nejpřísnější Evropské normy. Teplovodní výměník je standardně vybaven ochlazovací smyčkou, chránící proti přetopení. Přívod terciárního vzduchu pro dokonalé spalování a stálý přísun vzduchu. Možnost napojení externího přívodu vzduchu je samozřejmostí. Varianta integrované elektronické regulace přívodu vzduchu automaticky chrání proti přetopení.
Vyberte si sami, jak budete svá kamna používat. Dva výkony teplovodních výměníků a možnost provozovat kamna jako teplovzdušná, to jsou Aquaflam VARIO PERU!!!

obložena pravými, ručně vyráběnými kachlemi. Kachle jsou akumulačním materiálem a z toho důvodu se akumulační schopnost kamen značně navyšuje.
Krbová kamna jsou standardně dodávána s teplovodním výměníkem. Zákazník má možnost výběru mezi dvěma výkony: 3 – 9kW a 5 – 11kWteplovodního výkonu.
K výběru jsou dva typy ovládání krbových kamen. Manuální, pomocí táhla a elektronická, pomocí potenciometru s teplotním bezpečnostním čidlem.
Bezproblémová obsluha po mnoho let je pro nás důležitá. Tří-bodové zavírání zajišťuje správné a dlouhodobé funkční zavírání dvířek spalovací komory.
Dokonalé spalování zajišťuje inteligentní přísun primárního, sekundárního a terciárního vzduchu do spalovací komory

Další produkty z kategorie Krbová kamna

Další produkty od výrobce HS FLAMINGO


Top