HS FLAMINGO krbová kamna AMOS – hnědá sametová

Tento akční a ve slevě produkt HS FLAMINGO krbová kamna AMOS - hnědá sametová pocházející od značky HS FLAMINGO snadno můžete pořídit právě nyní levně. Nabídky již od 33990 Kč
Cena: 33990 Kč

p>Výrobce krbových kamen firma HS Flamingo Amos hnědá sametová je velice silná a stále rozrůstající se česká společnost. Do vývoje svých kamen firma HS Flamingo investuje obrovské množství peněz, i díky kterým se kamna mohou chlubit účinností 78,1%. Další velkou výhodou těchto krbových kamen je jejich neokoukaný moderní design.

Proč právě krbová HS Flamingo Amos hnědá sametová?

vysoký výkon
krbová kamna jsou vyrobena z kvalitních materiálů
jsou oblíbena i v zahraničí a proto splňují i ty nejpřísnější evropské normy
spalovací komora těchto kamen je vyrobena z 5mm ocelového plechu
ve spalovací komoře je použit pravý šamot
sekundární spalování, krásně čisté sklo a externí přívod vzduchu je u těchto kamen samozřejmostí

Krbová kamna HS Flamingo Amos hnědá sametová jsou díky své vysoké kvalitě a velmi rozumné ceně velice žádaným artiklem teplovzdušných kamen na Českém i Evropském trhu. Krbová kamna HS Flamingo AMOS nabízejí standardní možnost externího napojení přívodu vzduchu. Pro co nejefektivnější spalování je přivedený vzduch dále rozdělen na primární (pod rošt), sekundární na oplach skla a terciální pro podporu spalování plynných částic. Komora je vykonstruovaná tak, aby byla dosažená vysoká účinnost a malá spotřeba paliva, která činí průměrně 2kg na hodinu. Vnitřek spalovacího prostoru tvoří český šamot a litinový rošt. Díky tomu je komora téměř nesmrtelná. Kamna jsou vyrobena z 3 a 5 mm plechu, kde 5mm plech je použit převážně na spalovací komoru. Díky tomu poskytujeme na krbová kamna záruku 5 let.

Další produkty z kategorie Krbová kamna

Další produkty od výrobce HS FLAMINGO


Top